استفاده از پیام کوتاه در ایران

استفاده از خدمات پیام کوتاه در ایران برای نخستین بار در سال ۱۳۸۱ مورد بهرهبرداری قرار گرفت. از این سال به بعد استفاده از پیام کوتاه بهتدریج در بین کاربران ایرانی تلفن همراه فراگیر شد. در سال ۱۳۸۵، ۸ میلیارد پیام کوتاه در ایران مبادله شد. در این سال روزانه ۲۰ میلیون پیام کوتاه توسط کاربران تلفن همراه رد و بدل میگردید که این رقم در روزهای خاص و اعیاد مختلف بیشتر میشود.
اما اولين پيام كوتاه در شبكه تلفن همراه كشور، مردادماه سال ۱۳۸۱ توسط يك سيستم ايراني وابسته به دانشگاه صنعتي شريف به صورت آزمايشي براي يك شماره تصادفي ارسال شد. اندكي بعد با خريداري تجهيزات فني، خدمات ارسال پيام كوتاه در بهمن ماه همان سال به صورت رسمي بر روي شبكه تلفن همراه كشور راه اندازي شد. اين سيستم توسط يك پيمانكار چيني و با ظرفيت محدود تنها يك ميليون مشترك نصب شد؛ در حالي كه تعداد شمارههاي تلفن همراه كشور در آن زمان بالغ بر ۵ ميليون عدد بود.
در ابتدا همه گوشيها امكان استفاده از اين خدمات را نداشتند، به علاوه براي راهاندازي سرويس پيامك نياز به مراجعه حضوري و فعال سازي آن بود. با اين همه سال ۱۳۸۴ بود كه شركت مخابرات مناقصهاي براي ارائه خدمات پيام كوتاه به صورت انبوه برگزار كرد و در نهايت سه شركت رهياب، آتيه پرداز و مگفا به عنوان برندگان معرفی شدند هم اکنون شرکت های زیادی از خدمات این سه شرکت استفاده میکنند. بعضی از این شرکت ها نیز به نوبه خود خدمات مختلفی را به صورت برنامههای مختلف و سایت ها ارایه میکنند.
بتدريج پيامك و پيامك بازي در بين مردم رايج شد. قيمت مناسب، دسترسي آسان، كوتاهي پيام و جذابيت اين فناوري جديد دست به دست هم داد تا در مدت زمان كوتاهي استفاده از خدمات پيام كوتاه به سرعت رشد كند تا جايي كه سال ۱۳۸۵ حدود ۸ ميليارد پيامك دركشور مبادله شد.
پاي پيامكها به برنامهها و مسابقات تلويزيوني، تبريك اعياد و مراسمها، تبليغات، اطلاع رساني و موضوعات ديگر باز شد و ديگر كسي نبود كه با ديدن متن كوتاهي روي تلفن همراه خود، آن را يك مزاحمت تلفني قلمداد كند.
اما این نکنه قابل توجه است که در ایران فناوری پیام کوتاه، مانند کودکی ۶ ساله میماند که اگر چه هنوز به دنیای بازاریابی به وسیله تلفن همراه گام ننهاده اما با دنیای تبلیغات بیگانه نیست. استفاده از خدمات پیام کوتاه در ایران برای نخستین بار در سال ۱۳۸۱ مورد بهرهبرداری قرار گرفت. از این سال به بعد استفاده از پیام کوتاه به تدریج در میان کاربران ایرانی تلفن همراه فراگیر شد.
براساس گزارش منتشره از شرکت مخابرات ایران تعداد مشترکان تلفن همراه در ابتدای سال ۱۳۸۳ رقمی برابر با ۸۷۶/۴۴۹/۳ نفر بوده است که با رشد ۹۱/۴۷درصدی در انتهای سال ۱۳۸۳ به ۷۴۹/۱۰۲/۵ مشترک افزایش یافته است. در سال ۱۳۸۵ با اضافه شدن سرویس پیامکوتاه تلفن همراه تمام مشترکان، رشد بیشتری در برداشت و به تدریج در بین کاربران ایرانی فراگیر شد. در این سال حدود ۸ میلیارد پیام کوتاه در ایران مبادله شد.
فرهنگستان زبان و ادب فارسي نيز، سرانجام و با تاخير در تيرماه ۱۳۸۶ در حالي كه استفاده از واژه” “SMS در جامعه فراگير شده بود، معادل فارسي «پيامك» را براي آن به تصويب رساند. مدتي بعد استفاده از زبان فارسي در پيامك ها كه تا آن موقع صرفا با حروف انگليسي نوشته ميشدند، ممكن شد و براي تشويق مشتركين به استفاده از رسمالخط فارسي، براي اين خدمات تعرفهاي پايينتر از پيامك با حروف انگليسي تعيين شد.
سیمرغ اس ام اس ارائه دهنده خدمات مبتنی بر پیام کوتاه و پیام های تبلیغاتی و پیام صوتی در سراسر کشور با پایین ترین تعرفه وحرفه ای ترین پنل های کاربری و نمایندگی آماده خدمت رسانی می باشد. سامانه پیام کوتاه سیمرغ دارای بانک شماره قدرتمند از کل کشور به تفکیک استان، شهر، کدپستی، جنسیت، رده سنی، همرا اول، ایرانسل، بانک مشاغل و... می باشد.
"با تبلیغات پیامکی بهتر دیده شوید"
017-32229441
برای دریافت فایل آموزشی بصورت فیلم به آدرس زیر مراجعه فرمایید
http://www.aparat.com/simorghsms
عناوین مرتبط:
قدرتمندترین سامانه پیامکی در گلستان
پنل ارسال اس ام اس یا پیام کوتاه (SMSPANEL)
قدرت مند ترین سامانه پیامکی در کشور
8 نکته برای نوشتن متن عالی پیامک (sms)
خدمات نوین که سیمرغ اس ام اس ارائه میدهد
برچسب ها: استفاده از پیام کوتاه در ایران تاریخ پیام کوتاه در ایران تاریخچه پیام کوتاه تاریخچه پیامک پیام کوتاه پیامک شبكه تلفن همراه خدمات پيام كوتاه سرویس پیامکوتاه پیام تبلیغاتی پیام صوتی پنل کاربری پنل نمایندگی بانک شماره بانک مشاغل تبلیغات پیامکی تاریخچه پیامکی SMSPanel پنل ارسال اس ام اس ارسال اس ام اس سامانه پیامکی
نظرات شما